dekinderfietsdokter.nl
Tel: 06 57 80 22 02 
info@dekinderfietsdokter.nl

Onze service

Er zijn twee keuze mogelijkheden

Dienst 1: Service onderhoud en reparaties:

Hoe werkt het?

Deze dienst is vooral interessant als u er geen omkijken naar wilt hebben! Wij hebben alle onderdelen bij ons en overleggen ter plekke of repareren zin heeft en wat de bijkomende kosten zijn.

Elk item is maatwerk bij een reparatie en vereist specifiek vakmanschap. Elk materiaal dat volledig is goedgekeurd wordt voorzien van een veiligheidssticker.

Service onderhoud:

  • Het smeren van alle draaiende onderdelen en aandraaien van bouten. Het voorkomen van speling in de voorvork is heel belangrijk!
  • Het vervangen van loszittende, oude bouten en moeren met de juiste materialen, die van hoge kwaliteit zijn.
  • Het inspecteren op gebreken, losse onderdelen en veiligheid

Reparaties:

  • Alle kapotte handvatten, trappers en voetsteunen worden ter plekke vervangen. Deze kleine reparaties zijn bij de prijs inbegrepen.
  • Grote reparaties zijn: speling in voorvorken, vervanging van wielen, zitplankjes e.d. 
  • Hiervoor worden extra arbeidskosten berekend.
  • Alles gebeurt uiteraard in overleg met de school en het kostenplaatje wordt vooraf vermeld.

Wat kost het?

Bij 1 en 2 kleutergroepen 210 euro, bij 3 en 4 kleutergroepen 260 euro, bij 5 en 6 kleutergroepen 290 euro en bij 7 kleutergroepen en meer 360 euro. Daarbij opgeteld komen de kosten van de vervangen materialen. De school bepaalt zelf in overleg met ons welke reparaties plaats vinden.


Dienst 2: Service onderhoud zonder reparaties:

Hoe werkt het?

Deze dienst is vooral interessant als de school gewend is dat iemand, bv. de conciërge, de reparaties doet.

Wij zijn volledig gespecialiseerd in elk type en elke versie van de materialen. Omdat wij alle materialen meteen leveren werkt dit heel prettig!

Service onderhoud:

  • Alle materialen worden nagekeken zoals hierboven omschreven.
  • Alle te vervangen onderdelen, bv. trappers, handvatten, wielen (de juiste!), voetsteunen, voorvorken e.d. worden ter plekke aangeleverd en kunnen door de school zelf worden vervangen. Uiteraard ligt de beslissing voor de aanschaf van nieuwe materialen bij u! Wij leveren u een doos met exact de juiste materialen die u nodig heeft voor de veiligheid van de kleuters.
  • De school ontvangt een scan per e-mail met overzicht op het gebied van veiligheid. Er worden stickertjes onder de fietsen e.d. geplakt waarop precies staat welk materiaal moet worden vervangen.

Wat kost het?

Bij 1 en 2 kleutergroepen 110 euro, bij 3 en 4 kleutergroepen 120 euro, bij 5 en 6 kleutergroepen 130 euro en bij 7 kleutergroepen en meer 140 euro.

Daarbij opgeteld komen dan de kosten van de te vervangen materialen. Natuurlijk kunnen we, tegen vooraf afgesproken arbeidsloon, extra reparaties doen als een klein beetje hulp gewenst is!