dekinderfietsdokter.nl
Tel: 06 57 80 22 02 
info@dekinderfietsdokter.nl

Ons team en regio’s

Peter Toebes

Jaren geleden, toen ik nog voor de klas stond, heb ik een voorval meegemaakt dat mij extra motiveerde om dit initiatief te starten.

Een kleuter viel op een stuur van een driewieler waarvan het handvat ontbrak.

Flinke wond op haar wang met als gevolg een blijvend litteken. Dit was te voorkomen…

Toen ik jaren bij een grote schoolleverancier werkte en over veel schoolpleinen liep, ontdekte ik dat er veel te verbeteren viel bij het rijdend kleutermateriaal.

Mijn idee is uitgewerkt en inmiddels kunnen we elke school door heel Nederland helpen!

Gegevens: Nansenstraat 56, 3902KG Veenendaal
TeL: 06 578 02 202 / info@dekinderfietsdokter.nl

Teuny Toebes

Als kind bezocht ik elk jaar “de poppendokter”. En daar keek ik altijd ontzettend naar uit……

Nu repareren wij elke “kinderfiets” met heel veel aandacht en kijken of repareren zin heeft. Soms worden alleen de handvatten vervangen en is de fiets veilig gemaakt, omdat het niet genoeg waarde heeft om alles wat kapot is te repareren.

Elk item wordt gecontroleerd op kapotte onderdelen, maar ook op verborgen gebreken. Zo kan verdere slijtage door een wiebelende voorvork heel simpel door ons verholpen worden!

Het moet vanzelfsprekend worden om te proberen om kapotte driewielers, steps enz. niet weg te gooien, maar te repareren.

Hoog tijd dus om minder schade en vervuiling neer te zetten…

Gerrit Lokhorst

Provincies: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland

Onze franchisenemer voor deze provincies is Gerrit Lokhorst. Het buiten zijn en fietsen zit bij hem in het “bloed” en hierin heeft hij altijd heel erg zijn eigen kinderen gestimuleerd. “Goed voor de sociale en motorische vaardigheden”. Uiteraard staat veiligheid bovenaan als het om kwetsbare kleine kinderen gaat… Dan repareer je natuurlijk ook het buitenspeelgoed van de buurtkinderen.

En nu vallen de hobby’s fietsen en technische problemen oplossen samen met het verantwoordelijkheid nemen voor het kleutermateriaal. Kom maar op dus met kapotte steppen, karren enz. 

Gegevens: 06 44566300

gerrit@dekinderfietsdokter.nl

Jeroen van Dijk

Provincies: Zuid-Holland en Zeeland

Jeroen gaat vanaf augustus 2023 dit rayon runnen, waar eerst zijn vader werkzaam was.

Wat voor gesprekken er hebben plaats gevonden bij vader en zoon weten we niet, maar in ieder geval heeft Peter zijn enthousiasme overgebracht op Jeroen.

Hoe bijzonder is dit?! Jeroen heeft de ICT-werelds verlaten en ervoor gekozen om “dokter” te worden van stepjes, driewielers, karren en ga zo maar door.
Als vader van drie kinderen heeft hij nu heel veel zin om kapotte materialen veilig te maken….. Het is zijn uitdaging op de schoolpleinen weer een schitterend wagenpark achter te laten!

Gegevens: 06 23 25 80 90
jeroen@dekinderfietsdokter.nl

Yassine Ahachak

Provincie: Utrecht en Noord Holland

Vanaf half november 2023 is deze enthousiaste technische franchisenemer werkzaam in Utrecht en Noord-Holland.

Deze vader van vijf zoons voelt zich, naast zijn gezin, ook verantwoordelijk voor het goed onderhouden en repareren van het buitenmateriaal van de kleuters.

Zijn motto is: veilig buitenmateriaal voor blije kleuters en tevreden leerkrachten! En zo maakt hij van twee kapotte fietsen één nieuwe. Alle onderdelen worden hergebruikt.

Bij goed onderhoud gaan de materialen langer mee en kan de veiligheid van de kleuters beter worden gegarandeerd tijdens het spelen.

Gegevens: 06 86224708

yassine@dekinderfietsdokter.nl

Peter van Dijk

Provincie: Noord-Brabant

Ja onze eerste franchisenemer Peter van Dijk is “verhuisd” van rayon. Peter wordt nu het nieuwe aanspreekpunt voor Noord-Brabant.

Hij wil graag de rode loper uitleggen voor elke klant! Transparant zijn over de kosten staat centraal bij hem.

Het is zijn uitdaging om de kosten zo laag mogelijk te houden. Als een voertuig is afgeschreven zullen de bruikbare onderdelen worden hergebruikt of achtergelaten worden bij de school. Deze no-nonsense mentaliteit is trouwens kenmerkend voor ons allemaal….

Gegevens: 06 130 18 725

peter@dekinderfietsdokter.nl

Provincie: Gelderland.

Deze provincies worden bezocht door een servicemonteur. U kunt contact opnemen met Peter Toebes:

Gegevens: 06 – 578 022 02

info@dekinderfietsdokter.nl

Provincie Limburg.

Helaas kunnen we de provincie Limburg nog niet bedienen, omdat de afstand voor onze “mannen” te groot is. Natuurlijk hopen we dat hier nog verandering in komt!