Even voorstellen

Peter Toebes

PeterToebesMijn naam is Peter Toebes. En omdat iedereen aan ons vraagt: "Hoe ben je nou toch op dit idee gekomen?" komt mijn verhaal. Ik had meer dan 40 jaar geleden een meisje in de klas met een litteken op haar wang, omdat ze als kleuter op een stuurstang zonder handvat was gevallen.

Daarna heb ik meer dan 20 jaar als adviseur van een grote onderwijsleverancier over schoolpleinen gelopen en heb veel afgedankte materialen gezien, die soms met een kleine reparaties weer gerepareerd konden worden. Bovendien waren er veel problemen met bestellingen van de juiste materialen. Een ouder type materiaal heeft een ander bestelnummer als een nieuwer type. Ook de reparaties zijn specialistisch.

En zo kwam ik op het idee om na mijn arbeidzame leven dit op te pakken....

Teuny Toebes

teunyfotoEn ja, ik ben getrouwd met Peter en het leek mij in het begin helemaal niet zo'n strak plan dat hij als gepensioneerde nog "fietsenmaker" wilde worden. Maar... ik vind het ook heel belangrijk om kinderen vooral lekker buiten te laten spelen. En daarom moet het rijdend buitenmateriaal dan ook tip top in orde zijn. 

Daarom ben ik het idee gaan uitwerken en concreet gaan invullen. Altijd word ik er weer blij van als het hele "wagenpark" weer volledig gebruikt kan worden en veilig is voor de kinderen....

Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland: Gerrit Lokhorst

Gerrit fiets

Onze franchisenemer voor deze provincies is Gerrit Lokhorst. Het buiten zijn en fietsen zit bij hem in het "bloed" en hierin heeft hij altijd heel erg zijn eigen kinderen gestimuleerd. "Goed voor de sociale en motorische vaardigheden". Uiteraard staat veiligheid bovenaan als het om kwetsbare kleine kinderen gaat... Dan repareer je natuurlijk ook het buitenspeelgoed van de buurtkinderen. En nu vallen de hobbies fietsen en technische problemen oplossen samen met het verantwoordelijkheid nemen voor het kleutermateriaal. Kom maar op dus met kapotte steppen, karren enz. 

 

Gegevens: 06 - 44566300

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gelderland, Utrecht en Noord-Holland:

Deze provincies worden bezocht door een servicemonteur. U kunt kontakt openemen met:

Peter Toebes 06 - 57802202

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zuid-Holland en Zeeland: Peter van Dijk

Onze franchisenemer voor deze provincie is Peter van Dijk. We zijn er trots op dat hij volledig zelfstandig als eerste franchisenemer deze scholen wil helpen. Hij wil graag de rode loper uitleggen voor elke klant! Transparant zijn over de kosten staat centraal bij hem. Het is zij uitdaging om de kosten zo laag mogelijk te houden. Als een voertuig is afgeschreven zullen de bruikbare onderdelen worden hergebruikt of achtergelaten worden bij de school. Deze no-nonsense mentaliteit is trouwens kenmerkend voor ons allemaal....

Gegevens: 06 13018725

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

NOORD-BRABANT EN LIMBURG:

Deze provincies worden bezocht door een servicemonteur. U kunt kontakt opnemen met:

Peter Toebes 06 57802202

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wij kunnen niet wachten om driewielers, steppen, karren e.a. volledig op te knappen voor de scholen. Blije kindergezichtjes en dik tevreden leraren zijn onze motivatie!